Therapeutische massage

Therapeutische massage helpt je bewust te worden van de verbinding tussen lichaam en geest. Ze reageren voortdurend op elkaar en beïnvloeden elkaar. Ik behandel niet alleen jouw klacht maar ik luister en kijk naar jou als mens in zijn totaliteit.

Ergens in ons systeem is een klacht ontstaan. Bewust of onbewust weten we vaak wel waar een klacht vandaan komt. Bij  therapeutische massage ga ik hier dieper op in. Er is ruimte om aandacht te geven aan jouw emoties, gedachtepatronen en gedrag in samenspel met jouw lichaam. Ik masseer je met aandacht en ik geef je de ruimte om te laten voelen wat er in je leeft.

Mijn intentie is om je bewust te laten worden van en inzicht te laten krijgen in de dieper liggende betekenis van je lichamelijke signalen. Hierbij maak ik gebruik van technieken zoals 'focussen'.

Therapeutische massage vind ik dan ook een unieke combinatie van 'mindfulness' en 'body-awareness'.

De Massagepraktijk Blaricum

simone.jpgSimone Alberdingk Thijm
Holistisch massage therapeut

 

 

 

 

Angerechtsweg 17
1261 XG Blaricum           

Afspraak maken...

T : 06 46 06 07 17
© Design, CMS Rupz | Beheerder.